Huisregels

HUISREGELS

Onze herenzitting valt of staat met het het gedrag van ons publiek. Daarom hebben wij een aantal huisregels opgesteld welke wij samen met jullie willen na leven om nog jaren te kunnen genieten van onze zitting.

1. Wij hebben respect voor de artiest! Bij een “ Buut” zijn we stil en we schamen ons niet om ook andere op deze regel te wijzen.

2.” Ik vind er even niets aan” . Dat kan, wij proberen een programma op te stellen voor iedereen. Is een artiest niet van jouw gegading, dan laat andere wel er van genieten. Loop lekker even naar het cafe voor in de zaal en drink daar een lekkere pint.

3. We hebben respect en tolereren elkaaar. Problemen, geschillen of een vete met een ander? Die gaan we niet oplossen op onze zitting. Het is een Heren zitting en geen box gala.

4. Bier en sigaretten. Wij weten het..het is een heerlijke combinatie. Van ons mag er zo veel gerookt worden als men maar kan, maar dan wel buiten in de rokers ruimte.

5. Toiletteren en urineren. Daar zijn toiletten voor....en niet de brandgang naast de zaal.
( Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aangebracht aan de “ Kleine Heer met bolhoed” door toedoen van omwonenden met tuingereedschap in de aanslag. )

6. Toegang tot de zitting wordt alleen verleend op vertoon van een geldig entree bewijs. Na inname van het entree bewijs ontvangt men een polsbandje. Er is geen toegang tot de zaal zonder polsbandje.

7. De bolhoed. Het dragen van een bolhoed is verplicht (of een ander gelijkend hoofddeksel). De organisatie behoudt zich het recht voor om iemand de toegang te ontzeggen voor het niet dragen van een bolhoed.

Door het kopen van een entreebewijs verklaaart men akkoord te gaan met deze huisregels en zich conform te gedragen.